Activiteiten zaterdag 10 september

Dit jaar kunnen we spreken van een startweekend! De activiteiten beginnen zaterdag, gevolgd door de startdienst en afsluitende lunch op zondag.

Fietstocht zaterdagmiddag

Gaatze Tol heeft een fietstocht (+/- 35km) uitgezet voor de liefhebber van deze tweewieler, al dan niet met trapondersteuning. Deze staat op papier en is op te halen op zaterdag 10 september vanaf 13.30 uur in het Ontmoetingscentrum. Halverwege de route is er koffie/thee. Bij terugkomst is er rond 17.00 uur een hapje en een drankje in het Ontmoetingscentrum. Waar de route langs gaat is tot nu toe het best bewaarde geheim van Ulrum!
U hoeft zich hiervoor niet op te geven.

Autotourtocht zaterdagmiddag


Verrassingstocht voor de mensen die niet (ver) kunnen fietsen
Voor de ouderen en de mensen die niet (ver) kunnen fietsen wordt zaterdagmiddag een autotourtocht georganiseerd. De rit start om half vier bij het Ontmoetingscentrum en bij terugkomst is er in het Ontmoetingscentrum een hapje en een drankje. Waar de route langs gaat is tot nu toe het op 1 na best bewaarde geheim van Ulrum!
Gaat u ook mee? Geef u dan op bij Alice Luth 0595402173 0621295234; of bij Meina Haaksma 0595-402758/06-10846305
U kunt eventueel van huis worden opgehaald.
Wilt u mee als chauffeur? Ook dan graag aanmelden bij Alice of
Meina.
Graag tot ziens op 10 september!

Print

De kerk gaat weer los!

"Welkom, het land gaat los"
kondigde de minister Kuipers afgelopen dinsdag aan.

Niet alleen het land, maar ook de kerk gaat weer los, zij het komende zondag nog met een lichte beperking (1,5m). Volgende week, 27 februari, gaan we weer helemaal open zonder beperkingen.

Wij zijn dankbaar dat het weer zo ver is. We hebben een moeilijke tijd gehad waarin we elkaar gemist hebben. Het is goed opgelost en we konden de afgelopen 2 jaar de diensten prima volgen en dat is ook reden voor dankbaarheid. Door de uitgezonden diensten wisten we ons toch met elkaar verbonden.

Aankomende zondag kunt u gerust naar de kerk komen, wel vragen we u om 1,5 m afstand te houden en de gebruikelijke adviezen op te volgen.

Volgende week zondag, de 27e februari, willen we deze vervelende periode afsluiten en na de dienst ook vieren dat we elkaar weer kunnen ontmoeten zonder beperkingen. We heten u allen van harte welkom, jong en oud. We hopen weer terug te gaan naar normaal. Na de dienst van de 27e kunnen we koffie met gebak drinken en eten en vooral elkaar ontmoeten! Hoewel de besmettingen nog niet weg zijn, is het gevaar voor ernstige ziektes veel minder geworden. Het is nog steeds zo: mensen met klachten blijven thuis. En mensen met een kwetsbare gezondheid zullen ook voorzichtig zijn en afstand houden. Maar ondanks dat mag het weer en daar past grote dankbaarheid. In de volgende nieuwsbrief vindt u meer informatie over de dienst van volgende week en weet nu alvast: u bent van harte welkom.

Dank U voor deze nieuwe morgen, Dank U voor deze nieuwe dag!

Print

De PKN app is er!

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de inrichting van onze eigen kerk app. Alle leden van onze kerk kunnen deze nu downloaden in de App Store als je een apple telefoon of tablet hebt en in de playstore als je een android telefoon of tablet hebt. Je kunt deze QR code scannen om hem rechtstreeks te downloaden.

PKN Ulrum app

Eenmaal geregistreerd kun je je aanmelden voor groepen, meedoen in discussies, of simpelweg meelezen met wat er allemaal voorbij komt. Er is ook een mogelijkheid om de collecte digitaal te geven. Tot Apps!

 

Print

Kerkdiensten voorlopig via Kerkomroep

In verband met de aangescherpte corona maatregelen is de kerkdienst van morgen ,zondag 19 december, in onze Goede Herderkerk in Ulrum, niet toegankelijk voor bezoekers.

De kerkdienst is via kerkomroep te beluisteren en te bekijken.

 

Via de nieuwsbrief zullen we u komende week verder informeren.

Print