Kerstengelen

Gezocht: kerstengelen! Met een klein gebaar kun je iemand verrassen. Doe je mee?

 

Als engel ga je in de 4 weken voor kerst, elke week langs dezelfde deur met een opbeurend kaartje, een tekst, tekening of een klein cadeautje of iets lekkers wat je zelf gebakken hebt. Zo verras je dorpsgenoten die in de donkere dagen voor kerst wel troost, licht, een hart onder de riem of een blijk van waardering kunnen gebruiken.

 

Het hele project is anoniem. Dit geeft de kerstengel de gelegenheid om iets te delen wat je anders niet zo snel zou doen. Het geeft ook de gelegenheid om engel te zijn voor iemand waar je normaal geen contact mee hebt. Er zit geen (verplicht) bezoek aan vast. Juist de verrassing dat er onverwachts iets leuks in de brievenbus zit of aan de deur hangt is wat mensen vaak zo raakt.

 

De vier weken voor kerst - dit jaar is dat op of rond:

3 december

10 december

17 december

en 24 december

 

Hoe doe je mee?

- geef je op bij mij via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en schrijf erbij voor wie jij kerstengel wil zijn. Het kan zijn dat namen vaker genoemd worden, dan krijg je van mij bericht.

- je krijgt van mij vervolgens meer informatie over het project.

- bedenk iets leuks (een lieve mooie kaart, wat lekkers, een gedicht, een klein cadeautje, tekening, kaarsje, bloemen of wat je ook maar kan verzinnen.)

- bezorg het iedere week volgens bovenstaande data tot kerst anoniem (doe het in de brievenbus of zet het op de stoep zonder dat je wordt opgemerkt)

 

Hartelijke groet, 

Rianne Pronk – van Belle,

predikant protestantse gemeente Ulrum-Niekerk-Vierhuizen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 06-19561942

Print